Lucky Group Artboard 2
Angajare la Preziosa 2018-01-14T15:18:26+00:00

Angajarea ta în videochat la noi e foarte simplă. E de ajuns să ai doar 18 ani împliniți, să știi limba engleză sau franceză. Apoi, cu seriozitate și puțină atenție la sfaturile colegelor de la training, poți reuși la fel ca oricare dintre modelele noastre de succes.

1. O suni pe Claudia

Din momentul în care ești interesată de o colaborare cu noi, poți să-i dai un telefon Claudiei, colega noastră care se ocupă de angajări. Numărul ei este 0744.33.77.11 și îți va răspunde cu plăcere la orice fel de întrebări. Tot Claudia va programa o întâlnire cu tine la sediul nostru, care e aproape de Copou. E bine să știi că Preziosa îți plătește taxiul până la studio, deci poți să ajungi la noi fără niciun fel de efort.

2. Vii la Preziosa

La ora stabilită împreună cu Claudia, vii la Preziosa și vizitezi studioul. E bine să îți iei buletinul cu tine iar, dacă vii însoțită de prietenul tău sau de un alt bărbat, să-l rogi să te aștepte afară, fiindcă noi suntem un studio de videochat exclusiv feminin. Poți să vezi camerele libere, să discuți cu colegele noastre make-up artiste, fotografe, șoferițe, cu doamnele din management și chiar cu câteva dintre modelele de videochat care sunt atunci la studio. Afli toate detaliile despre cum putem colabora. Poți să alegi din mai multe variante de program de lucru. Poți să te hotărăști pe loc să te angajezi sau să te mai gândești și să ne întâlnim din nou oricând vei dori.

3. Te angajezi și câștigi bani

Imediat ce ne spui că vrei să colaborăm, poți să începi chiar de a doua zi. Colegele de la training îți explică tot ce trebuie să știi despre videochat, îți poți alege o cameră de lucru, precum și o zi pe săptămână sau mai multe zile pe săptămână în care să lucrezi. Noi ne ocupăm de toate formele legale, astfel încât tu să lucrezi în deplină siguranță din toate punctele de vedere. Ca să fie lucrurile și mai plăcute, te premiem cu 2.000 lei atunci când îți convingi o prietenă să se angajeze și ea aici ca model de videochat. Acești bani îi primești imediat după ce prietena ta a împlinit 3 luni la noi in studio.

Cel mai recent comentariu: acum 50 min

4 Commentarii

 1. Nonamehere - Reply

  Ma scuzati ca intreb , poate spun o prostie dar cu ce acte trebuie sa vin la interviu ca sa fiu sigura ca nu trebuie sa ma intorc pe urma acasa sa le aduc? Multumiri!

  • Preziosa - Reply

   Bună! În afară de buletin, nu trebuie să aduci niciun act. Purși simplu stăm de vorbă și ne cunoaștem. Doar atât!

 2. Tatiana I., economist - Reply

  Eu nu sunt de acord cu videochatul. Ce exemplu e asta pentru generatiile tinere? Vorbiti peste tot de bani si atrageti fetele astea sa castige repede si fara munca in loc sa ia un servici de jos si sa-si vada de treaba. Parerea mea caar trebui desfiintate toate studiourile de videocha!

 3. Cori - Reply

  Inteleg ca pot sa fiu simpatica ca sa ma angajez dar totusi nu exista limita cu greutatea? E si cazul meu si vreau sa stiu sigur ca sa nu vin si sa ma simt aiurea la interviu. Multumesc pentru intelegere.

Publică un comentariu