Artboard 2
Angajare videochat Iasi 2017-11-27T18:43:39+00:00

Videochat din studio

Toate colegele noastre cred că Preziosa că este cel mai bun studio de videochat din Iași pentru un motiv simplu: câștigă aici foarte mulți bani zilnic în condiții de maximă discreție. Din primul moment, te ajutăm să câștigi tot mai mult. Asta înseamnă că-ți oferim training specializat pentru cele mai mari site-uri de videochat din lume. Pe lângă aceasta, primești transport gratuit non-stop, ședințe de make-up gratuite, camere superbe de lucru, o atmosferă plăcută în studio. Noi ne ocupăm de tot doar pentru ca tu să te bucuri de bani și să fii foarte mulțumită. Iar cum la Preziosa te angajăm imediat, fără perioadă de probă, câștigi mulți bani încă din prima zi.

Beneficiezi de toate aceste lucruri într-un studio de videochat intim. Colegele tale își văd de activitatea lor și nimeni nu te deranjează cu nimic. La fel, doamnele de la management sunt serioase și știu cât de mult înseamnă discreția pentru tine. În acest fel, activitatea de model de videochat rămâne secretul tău, fără ca nimeni dintre cunoscuții sau familia ta să afle vreodată.

Videochat de acasă

Chiar dacă nu ești din Iași sau te simți tu pur și simplu mai comodă lucrând din apartamentul tău, Preziosa îți dă șansa de a face videochat de acasă. La acest capitol, putem spune că Preziosa este cel mai bun studio de videochat din Iași pentru că îți oferă cele mai avantajoase condiții financiare pentru colaborare. Asta înseamnă că ai parte de cel mai mare comision din România pentru videochatul de acasă: între 80 și 90%!

Pe lângă acest comision extraordinar, Preziosa îți mai oferă training online în videochat. Colegele noastre îți vor da sfaturi oricând ai nevoie și vei putea chiar să vii în Iași, să faci un stagiu de pregătire la sediul Preziosa. Dacă nu ești din Iași, îți oferim cazare gratuită timp de 2 săptămâni la vila noastră din centrul orașului, precum și transport gratuit de la cazare la studio și invers pe toată durata trainingului. Așadar, poți să le suni pe colega noastră Roxana, la 078.141.142 chiar acum pentru a lucra în videochat de acasă!

Te angajăm fiindcă ești drăguță

Poate crezi că la un studio așa de frumos cum e Preziosa lucrează numai domnișoare care arată foarte bine. Ai să fii surprinsă, dar fetele care câștigă cel mai bine sunt cu totul normale. Secretul e să asculți sfaturile colegelor noastre de la training, să înveți din ce in ce mai bine limba engleză și să ai grijă de tine ca femeie. Asta înseamnă să vii la ședințele foto și de make-up gratuite și să zâmbești mereu in fața camerei video.

Chiar e foarte simplu să lucrezi în videochat! Dacă ești drăguță și serioasă, te angajăm imediat la noi. Am ajutat multe fete ca tine să câștige bani. Oricine are emoții la început, se gândește poate că n-o să se descurce. Dar, prin sfaturile noastre, te descurci bine după numai câteva zile. Așa poți și tu să începi să câștigi bani și să-ți pui în valoare farmecul natural. Pentru că noi, ca femei, știm cel mai bine că nu contează să fii foarte frumoasă, ci să scoți în față ceea ce te avantajează.

Publica un comentariu