Artboard 2
Avantaje 2017-11-27T18:43:24+00:00

O fată simpatică și ambițioasă, așa cum ești tu, poate să câștige la Preziosa între 300 lei şi 800 de lei pe zi. Banii aceștia înseamnă comisionul zilnic de 50% pe care îl primeşti de pe toate site-urile cu care noi colaborăm.

Pe lângă banii din comision, câștigi în fiecare duminică un bonus important (între 60 de lei şi 3.000 de lei) în funcţie de suma de bani câştigată de tine în săptămâna încheiată. Toți banii îi primești în mână sau pe cardul bancar (tu hotărăști), la sfârșitul fiecărei ture de lucru.

Pentru a-ți dovedi cât de serioase suntem, poţi să începi să colaborezi cu noi chiar dacă: nu ştii cât timp vei dori să lucrezi, te gândeşti că ai putea renunţa după 2-3 zile “de probă” sau nu vrei să semnezi cu noi niciunul din contractele cu Bonus de Angajare.

Te bucuri de un program de lucru super- flexibil: poți alege să lucrezi chiar și o singură zi pe săptămână.

De asemenea, poți alege să lucrezi în oricare dintre cele 3 ture (Dimineața, După-Amiaza și Noaptea):

Tura de dimineață: 06:00 – 13:50;

Tura de după-amiază: 14:00 – 21:50;

Tura de noapte: 22:00 – 05:50.

Fiecare tură conține o oră de relaxare.

Ai libertatea să lucrezi în oricare din aceste ture. Tu hotărăști care îți place mai mult. La fel, tu alegi camera superbă în care vei lucra.

Transportul până la studio, precum și de la studio la tine acasă este zilnic și gratuit.

Colegele noastre de la departamentul Transport, șoferițele, sunt foarte amabile, la fel ca și toate celelalte colege.

De asemenea, beneficiezi la începutul fiecărei ture de machiaj gratuit realizat de 3 make-up artiste profesioniste.

Totul pt ca TU să te simți cât mai bine aici!  🙂

Grupul Lucky, din care face parte și Preziosa, are cele mai mari încasări din lume pe Flirt4Free și XLove! Motivul e simplu: toate camerele arată atât de bine, trainerele noastre fac cursuri de specializare cu aceste site-uri și avem condiții speciale de business cu ele. De aceea, și tu poți câștiga aici mai mult ca oriunde.

Cel mai avantajos pentru tine este să câștigi bani pe baza comisionului primit zilnic de 50%, mai ales că el poate să ajungă cu uşurinţă la 80% prin bonusurile săptămânale. Dar, dacă vrei un salariu fix, noi îți oferim 4.500 de lei pe lună minim garantat.
Pentru a colabora în acest fel, este nevoie să:
1. Cunoşti bine engleza sau franceza, să ai aspect fizic plăcut și să fii serioasă
2. Îţi alegi o singură tură (dimineaţa, după-amiaza sau noaptea) în care vei lucra 5 zile pe săptămână, timp de 4 săptămâni pe lună
3. Ții cont de sfaturile colegelor de la training privind felul în care să te îmbraci și ce să spui în fața camerei video

Poţi să renunţi când vrei tu la colaborarea cu noi, fără să îți cerem niciun fel de explicații. În cazul în care lucrezi la Preziosa fără un contract prin care ai primit Bonus de Angajare, poți să renunți oricând fără să ai obligații față de noi.

În cazul în care ai luat deja un Bonus de Angajare la un contract între o lună și 3 ani, trebuie să dai banii înapoi, așa cum este corect.

Ca femei, înțelegem foarte bine cât de mult înseamnă discreția și seriozitatea pentru tine. Îți protejăm deplin identitatea și avem grijă ca totul legat de videochat să rămână secretul tău. Pentru că noi suntem un studio de videochat discret, ai posibilitatea să blochezi accesul la profilul tău online din țările unde ai rude sau cunoștințe plecate.

Așadar, dacă ai un unchi sau prieteni de familie în Anglia, Franța, Spania sau Italia, poți bloca accesul oricărei persoane din acea țară la imaginile tale de pe internet. În felul acesta, poți să câștigi bani în liniște, sigură că nu știe nimeni de jobul tău. În plus, ne ținem de cuvânt de fiecare dată și îți dăm toți banii și serviciile gratuite (transport zilnic, machiaj zilnic, ședințe foto, training, cursuri de perfecționare limba engleză sau franceză) pe care ți le-am promis la angajare.

Din respect pentru tine îți oferim în primele tale 2 luni de lucru 80% comision zilnic pe toate site-urile.
După trecerea celor 2 luni, vei trece la comisionul zilnic normal, de 50% și vei putea atinge din nou comisionul de 80% prin sistemul de bonusare săptămânal.
La Preziosa, ești liberă să alegi între acest sistem prin care îți urăm „Welcome!”, sau cel cu salariul lunar de 4.500 lei garantat.
Totodată, te premiem cu 2.000 lei atunci când îi recomanzi unei prietene să lucreze la noi ca model de videochat. Vei primi acești bani imediat după ce prietena ta a lucrat 3 luni la noi la studio.

Preziosa este un studio de videochat care susține legalitatea deplină a jobului de model. Iată garanțiile pe care ți le oferim în acest sens:

-Muncești într-o clădire de birouri, care este Sediu Social

-Lucrezi singură în cameră, într-o siguranță deplină

-Poți să alegi între un Contract Individual de Muncă (Carte de Muncă) sau Contract de Colaborare, pe baza unui SRL

-Ambele tipuri de contracte au la baza Noul Cod Civil si Principiul Liberului Consimțământ al Părților

-Toate site-urile de videochat pe care lucrezi îți garantează confidențialitatea și securitatea informațiilor personale

-La Preziosa avem angajate 2 doamne Expert-Contabil și o doamnă Avocat care îți oferă orice informații despre legalitatea activității de model de videochat

La Preziosa îți oferim transport gratuit zilnic de acasă la studio și invers cu mașini Mercedes. Acest serviciu este la dispoziția ta indiferent de tura în care lucrezi (dimineața, după amiaza sau noaptea).

Totodată, dacă ești din afara Iașului și vrei să vii să lucrezi la Preziosa, îți asigurăm cazare gratuită 2 luni. Poți sta în vila noastră din centrul Iașului, în deplină siguranță și discreție.

În cazul în care vrei să rămâi cazată la vila Preziosa și după primele 2 luni, costul cazării este de 100 de euro pe lună.

Poți avea 2 luni de cazare gratuită chiar dacă dorești să lucrezi de acasă și vii în Iași doar pentru a face training la Preziosa.

La Preziosa, în afară de a câștiga mulți bani, poți să înveți și lucruri foarte utile. Dacă vrei, poți participa la Clubul de Carte în care, săptămânal, alături de alte modele, de traineri și de doamnele din management, discutăm despre cărți și filme extraordinare. Cele mai populare teme sunt: cum să ai mai mult succes, cum să-ți faci viața mai frumoasă sau secretele seducției. Te invităm și pe tine cu drag să înveți lucruri care te ajută mult în viață!

10 Comments

 1. Intrebare December 7, 2017 at 6:57 pm - Reply

  De site-urile alea n-am auzit. Scuze ca nu ma pricep dar nu stiu mare lucru despre videochat. Care-i treaba cu Flirt și celalalt? Și adica cu ce m-ar ajuta pe mine asta daca aș veni model la voi?

  • Preziosa December 7, 2017 at 10:01 pm - Reply

   Bună! Flirt4Free și XLove sunt două dintre cele mai amri site-uri de videochat din lume. Noi suntem în relații foarte bune cu aceste site-uri și reprezentantele lor vin în fiecare la Preziosa să facă training cu modelele și colegele naostre. Asta te ajută foarte mult ca model să înțelegi site-urile mai bine și să câștigi bani mai repede.

 2. Me și atât December 7, 2017 at 6:51 pm - Reply

  Scuze, dar salar fix vor doar fraerele. Stiu din experienta ca modelele care se multumesc cu putin renunta la cateva luni si ajung pe urma sa munceasca iar prin baruri si asa mai departe ca n-au incredere in ele. Eu am facut bani din videochat cu procent la Lucky tot in Iasi. M-am lasata cum 1 an jumate ca voiam sa stau mai mult langa fetita dar macar am pelcat cu bani sa-mi ajunga nu cu 1000 de dolari pe luna pe care i-as fi cheltuit imediat. Parerea mea

 3. Noeeemy December 6, 2017 at 6:27 pm - Reply

  Cred ca cea mai atractiva chestie la treaba asta cu videochatul e plata cu toti banii la zi. AM vazut pe facebook reclama la Preziosa cu asta si ma tot gandesc la banii luati odata. Ca bani multi am vazut promisi si la alte videochaturi din Iasi dar pana la urma depinde tot de mine sa-i mai si castig. Dar cat iau sa castig totul la zi asta e bine ca macar is sigura de ce iau.

 4. 2love December 6, 2017 at 1:02 pm - Reply

  Am lucrat eu fara forme la un studio mai mic din Iasi si nu m-a prins nimeni. Am luat si teapa de niste bani de la patron dar pana la urma m-am lasat ca nu se castiga cine stie ce. Si acolo patronul zicea ca o sa castig nus cate mii de euro si m-am ales cu cateva milioane. Treaba altora unde lucreaza dar eu m-am lasat de tot.

  • Preziosa December 7, 2017 at 9:51 pm - Reply

   Salut! Îmi pare rău pentru experiența ta. De aceea noi lucrăm la Preziosa 100% legal: ca să fii sigură că nu ai probleme. Îți oferim și toți banii la zi, deci ai garanția că îți iei toți banii. E diferența dintre un studio serios, ca al nostru, și alte studiouri din Iași.

 5. Mrs. G December 5, 2017 at 6:39 pm - Reply

  Sa nu-mi spuneti ca aveti club de lectura acum :)) M-ati omorat! La asta chiar nu ma asteptam :)) N-am mai vazut videochat cu carti pana acum

 6. JeyLo December 3, 2017 at 3:19 pm - Reply

  Misto asta cu programul flexibil dar la Lucky e chiar mai bun ca la voi. Stiu ca fac mai multi bani daca stau ca model 8 ore la program dar flexibil pe bune e doar la Lucky Studio, sorry!

 7. Alexya October 23, 2017 at 3:23 pm - Reply

  Scrie aici ca pot sa renunt cand doresc. De unde stiu asta? Adica in ce fel pot sa fiu sigura ca asa este? Pur si simplu intreb nu de alta dar am auzit ca la alte studiouri de videochat din Iasi si nu numai modelele erau obligate sa lucreze gratis cate 2 saptamani in plus saucum le pacalea patronul daca spuenau ca vor sa plece.

  • Preziosa November 28, 2017 at 7:34 pm - Reply

   Bună, Alexya! Ți se garantează prin contract lucrul acesta. Preziosa respectă Codul Muncii 100%, deci toate drepturile tale sunt respectate pe deplin. Mulțumesc!

Publica un comentariu