Artboard 2
Contact 2017-11-27T18:44:53+00:00

Ca să câștigi și tu mulți bani la cel mai discret studio de videochat din Iași, sun-o pe colega noastră Claudia la tel: 0758.252.525

Pentru a lucra în videochat de acasă, te rugăm să le suni pe Roxana sau Corina la tel: 0748.141.142

 • Te angajăm pe loc, fără să-ți cerem experiență sau standarde de frumusețe

 • Noi îți plătim taxiul pentru prima vizită la Preziosa!

 • Sediul nostru e la 15 minute de Universitatea din Iași

Angajează-te și tu în videochat la Preziosa!

Te putem angaja în videochat la Preziosa în cel mai scurt timp. Noi ne ocupăm de toate detaliile, astfel încât tu să poți începe să câștigi bani cât mai repede. Important este însă să ai 18 ani împliniți iar, dacă vii la studio însoțită de prieten, trebuie să-l rogi să te aștepte afară, pentru că Prezisa e un studio exclusiv feminin.

E bine să știi că poți să începi să lucrezi imediat chiar dacă nu știi cât timp vei vrea să lucrezi la noi. Dacă te răzgândești și vrei să renunți după câteva zile de lucru, nu ne supărăm și poți să pleci de la studio fără nicio problemă. Doar dacă ai semnat un contract cu bonus de angajare și ți-am dat acei bani din bonus, va trebui să-i dai înapoi. Oricum, poți fi sigură că noi te primim cu mare plăcere înapoi oricând vei vrea să revii la Preziosa.

4 Comments

 1. Gina December 7, 2017 at 7:04 pm - Reply

  Multumesc pentru tot ajutorul de la interviu ca mi-ati explicat pe intelesul meu. Nu stiti ce emotii am avut si imi tot faceam ganduri ca o sa fie mai complicat. Thx a lot! Ne vedem cand am stabilit. Tin legatura cu doamna Alina. Multumesc din nou!

 2. MihA December 2, 2017 at 10:56 am - Reply

  Mi-a spus o colega de facultate ca aveti sediul pe undeva pe langa Universitate inspre pacurari. Daca as veni ca model asta m-ar interesa mult ca vreau sa ma tin de facultate si sa pot ajunge si la ore.

 3. Donna October 24, 2017 at 5:27 pm - Reply

  Cum se ajunge la dvs? M-am uitat pe site si nu scrie nicaieri. Nu e nici pe Google Maps ca m-as fi descurcat si singura.

  • Preziosa November 30, 2017 at 8:56 pm - Reply

   Buna, Donna! Nu ai gasit pentru ca tinem mult la discretie. Ca sa ajungi la noi, ne dai un telefon, ne spui de unde sa te luam, si venim noi oriunde in Iasi, cu un BMW, sa te conducem la Preziosa.

Publica un comentariu