Artboard 2
Videochat de acasă 2017-11-27T18:44:39+00:00

Dacă vrei să câștigi mulți bani și îți place să lucrezi de la tine de acasă, noi îți oferim cea mai avantajoasă colaborare din țară pentru videochatul de acasă.  Cel mai simplu este să o suni pe Roxana la tel. 0748.141.142. Poți să te convingi singură de acest lucru comparând oferta noastră cu oricare alt studio de videochat din România.

Comision între 80% și 90%

  • Primești comision între 80% și 90% din totalul încasărilor de pe toate site-urile, indiferent de câte ore sau zile ai fost logată pe aceste site-uri

  • Îţi dăm toți banii la zi. Plata se face după ora 15:00, de luni până vineri, inclusiv. Ca să te bucuri repede de toți banii tăi, îţi trimitem toți banii în contul tău bancar în lei, la cursul valutar BRD de cumpărare al Euro sau al USD.

  • Primești gratuit, în fiecare lună, câte o ședinţă de make-up și o ședinţă foto profesională cu specialistele noastre. Pentru aceste servicii, te rugăm să ne vizitezi în Iași, la sediul Preziosa.

  • Te ajutăm cu suport tehnic online, indiferent de locul din România de unde lucrezi.

  • Îți punem la dispoziție training gratuit cu expertele noastre specializate la marile site-uri de videochat din Europa. Dacă vii pentru training în Iași, îți oferim cazare gratuită într-o vilă din centrul orașului și transport gratuit de la cazare la studio și invers.

Recomandările Preziosa pentru dotări tehnice

Atunci când lucrezi de acasă, nu ai la dispoziție camere video performante, lumini profesioniste sau toate celelalte avantaje pe care le are un studio precum Preziosa. De aceea, trebuie să faci un efort financiar pentru a-ți cumpăra singură toate aceste lucruri, astfel încât ele să fie la nivelul standardelor de calitate dorite de site-urile de videochat pe care vei lucra.

Pentru a te ajuta să vezi cât mai simplu de ce lucruri ai nevoie și să-ți faci repede un calcul cât te-ar costa aceste dotări tehnice, noi îți punem la dispoziție câteva linkuri către magazinele din România unde poți găsi aceste lucruri. Pentru orice informație suplimentară sau nelămurire, te rugăm să o suni pe colega noastră care se ocupă de videochatul de acasă, Roxana la tel. 0748.141.142.

Sistem de lumini

Publica un comentariu