Ai idee ce fac modelele de videochat de la Preziosa în weekend?

Tu ce faci la sfârsitul saptamânii? Dacă lucrezi undeva, la un job în Iași obișnuit, probabil că ești ruptă de muncă și vrei să dormi câteva ore. Trezitul de la 6 jumătate, în fiecare zi, omoară orice chef de distracție. Dacă nu lucrezi și ești fresh, e problema cu banii. Oriunde te-ai duce ai nevoie să cheltuiești și, dacă nu ai de unde… Filme, o prăjitură sau cafelele la mall- totul costă. Că să nu mai vorbim de mâncat în oraș. Un model de videochat la Preziosa n-are însa problemele astea.

În primul rând, programul de lucru la Preziosa este flexibil. Deci fiecare model își aranjează să lucreze așa cum vrea, să se simtă cât mai confortabil. Că dacă eșți relaxată, normal că-ți vine și cheful de petrecut. Apoi, când faci între 300 și 6.500 lei pe zi, în fiecare zi, e normal să ai de unde să cheltuiești și pe distracții. Acum înțelegi de ce fetele de la noi își cumpără într-una genți, telefoane și parfumuri. La fel, întotdeauna găsesc timp și chef de ieșit la mall sau în cluburi. Trăiesc viața la maxim, așa cum e normal pentru niște fete tinere.

Așa că în fiecare weekend o să fie la Palas sau la Iulius Mall, umblând prin magazine că să vadă ce mai e nou. Sau sună alte fete, se urcă în mașini și dau o fugă la munte. Petrec 2 nopți la Gură Humorului sau Vatra Dornei, își fac de cap și apoi vin cu energie nouă de a face bani. Oricum s-ar distra, un lucru e sigur: întotdeauna sunt cu zâmbetul pe buze și se bucură de viață lor. Nu stau să-și facă griji de nimic și profită de fiecare clipă că să se simtă bine.

Cam asta-i diferența dintre o față care are un job în Iași obișnuit și un model de videochat la Preziosa. Nu vrem să zicem că joburile normale n-ar fi ok. Orice femeie care încearca să se descurce merită respectată. Doar că fetele de la Preziosa se descurcă mult, mult mai bine. Și asta se vede în felul în care-și petrec weekend-urile, dar și orice altă zi. Cel mai simpatic lucru e că nici n-are rost să le invidiezi. Pentru că și tu poți avea banii și stilul asta de viață. E de ajuns să vrei.

TOP