Echipă 100% feminină

Din primul moment, te ajutăm să câștigi tot mai mult. Asta înseamnă că-ți oferim training specializat pentru cele mai mari site-uri de videochat din lume. Pe lângă aceasta, primești transport gratuit non-stop, ședințe de make-up gratuite, camere superbe de lucru, o atmosferă plăcută în studio. Noi ne ocupăm de tot doar pentru ca tu să te bucuri de bani și să fii foarte mulțumită. Iar cum la Preziosa te angajăm imediat, fără perioadă de probă, câștigi mulți bani încă din prima zi.

Beneficiezi de toate aceste lucruri într-un studio de videochat intim. Colegele tale îți văd de activitatea lor și nimeni nu te deranjează cu nimic. La fel, doamnele de la management sunt serioase și știu cât de mult înseamnă discreția pentru tine. În acest fel, activitatea de model de videochat rămâne secretul tău, fără ca nimeni dintre cunoscuții sau familia ta să afle vreodată.

Fetele care câștigă
cel mai bine
sunt fete normale

Poate crezi că la un studio așa de frumos cum e Preziosa lucrează numai domnișoare care arată foarte bine. Ai să fii surprinsă, dar fetele care câștigă cel mai bine sunt cu totul normale. Secretul e să asculți sfaturile colegelor noastre de la training, să înveți din ce în ce mai bine limba engleză și să ai grijă de tine ca femeie. Asta înseamnă să vii la ședințele foto și de make-up gratuite și să zâmbești mereu în fața camerei video.

Chiar e foarte simplu să lucrezi în videochat! Dacă ești drăguță și serioasă, te angajăm imediat la noi. Am ajutat multe fete ca și tine să câștige bani! Oricine are emoții la început, se gândește poate că n-o să se descurce. Dar, prin sfaturile noastre, te descurci bine după numai câteva zile!

Totul e simplu când ai alături cele mai bine pregătite colege în training în videochat!