Echipă 100% feminină

Angajare Videochat Iași

Din primul moment, te ajutăm să câștigi tot mai mult. Asta înseamnă că-ți oferim training specializat pentru cele mai mari site-uri de videochat din lume. Pe lângă aceasta, primești transport gratuit non-stop, ședințe de make-up gratuite, camere superbe de lucru, o atmosferă plăcută în studio. Noi ne ocupăm de tot doar pentru ca tu să te bucuri de bani și să fii foarte mulțumită. Iar cum la Preziosa te angajăm imediat, fără perioadă de probă, câștigi mulți bani încă din prima zi.

Beneficiezi de toate aceste lucruri într-un studio de videochat intim. Colegele tale îți văd de activitatea lor și nimeni nu te deranjează cu nimic. La fel, doamnele de la management sunt serioase și știu cât de mult înseamnă discreția pentru tine. În acest fel, activitatea de model de videochat rămâne secretul tău, fără ca nimeni dintre cunoscuții sau familia ta să afle vreodată.

Fetele care câștigă
cel mai bine
sunt fete normale

Poate crezi că la un studio așa de frumos cum e Preziosa lucrează numai domnișoare care arată foarte bine. Ai să fii surprinsă, dar fetele care câștigă cel mai bine sunt cu totul normale. Secretul e să asculți sfaturile colegelor noastre de la training, să înveți din ce în ce mai bine limba engleză și să ai grijă de tine ca femeie. Asta înseamnă să vii la ședințele foto și de make-up gratuite și să zâmbești mereu în fața camerei video.

Chiar e foarte simplu să lucrezi în videochat! Dacă ești drăguță și serioasă, te angajăm imediat la noi. Am ajutat multe fete ca și tine să câștige bani! Oricine are emoții la început, se gândește poate că n-o să se descurce. Dar, prin sfaturile noastre, te descurci bine după numai câteva zile!

Totul e simplu când ai alături cele mai bine pregătite colege în training în videochat!

11 Comentarii


 • Cam putine variante de angajare acum in Iasi. Vorbeam ieri cu o fata si zicea ca a incercat si chelnerita si vanzatoare si nimic. Nu se mai angajeaza pe nicaieri asa usor. Videochatul o sa ramana singurul loc unde sa poti lucra. Parerea mea

 • Am incercat sa fac videochat de acasa da e complet aiurea. Se intrerupe internetul, se aud zgomote de la vecini. Partea si mai aiurea e ca nu ma tin deloc de munca. Stau online tot mai putin mi se pare. Cred ca de asta sunt populare studiourile de videochat...

 • M-am uitat la avantaje si la ce se scrie despre bani. Daca e pe bune ce e aici e tentant jobul. O sa mai intreb despre Preziosa sa mai aud pareri si apoi iau o decizie. Cred ca mai intai o sa vin numai ca sa ma informez despre detalii , sa vad cum e si abia apoi ma hotarasc.

 • Buna Cristina! Desigur, oricand noi te asteptam la Preziosa sa ne vizitezi. Chiar si acum iti putem da orice amanunte despre conditiile noastre de angajare in videochat. Multumim, o zi insorita!

 • Am lucrat si eu in videochat de acasa dar am renuntat ca nu se putea. Am si un copil mic si e greu de acasa. In functie de program daca ne intelegem , ca eu as avrea sa lucrez pe noapte - putem sa discutam...As veni model la Preziosa daca indeplinesc conditiile.

  Buna, Anca! felicitari pentru copil si suntem sigure ca putem gasi impreuna o varianta convenabila. Sigur ca poti lucra si pe noapte sau pe ce tura vrei tu la Preziosa. Avem un program flexibil pentru modelele noastre de videochat. Oricand te asteptam la noi!

  Multumesc pentru raspunsul rapid!

 • Pot sa stau online cat vreau sa e limita la voi? La u studioul unde am lucrat pana acum trebuia sa ies dupa 8 ore fix ca nu erau camere pentru toate modelele. La Preziosa cum e ca nu stiu pe cine sa intreb.

  Buna ziua! La Preziosa poti sa stai cat vrei online. Noi chiar ne bucuram sa lucram cu modele de videochat harnice si motivate. Chiar avem un o platforma software pe care intri usor si te programezi din timp, ca sa fii sigura ca ai rezervarea camerei pentru tine. Oricum, avem multe camere la Preziosa deci fii fara grija, ai unde lucra!

 • Pentru angajare laPreziosa ce acte trebuie sa am pregatite? Trebuie scrisoare de recomandare, CV de tip din ala Europasss sau cum? Pe site la Preziosa am citit ca ma angajez usor , dar ce inseamna ca e usor? Adica numai de actele astea am nevoie si gata? Multuemsc si scuze pt. deranj!

  Buna ziua, Ines! Iti multumesc ca ne-ai contactat si te asiguram ca Preziosa e cel mai bun studio din videochat Iasi pentru tine. cat despre angajare: 1) Esti f ok si fara CV 2) Nu-ti cerems crisoare de recomndare 3) NU trebuie sa dai proba practica la Preziosa 4) Facem doar un mic test de engleza, sa vedem la ce nivel esti Deci cam asta este tot. In rest, de partea de acte ne ocupam noi, pentru ca la Preziosa lucrezi ca model de videochat in Iasi 100% legal. Te asteptam cu drag si zi buna!

  Aha! Multumesc mult. Se pare ca mi-am facut prea multe griji despre angajare. Eu credeam ca-i ceva mai complicat. Engleza stiu cat de cat adica ma descurc intr-o conversatie de baza. Sper sa fie destul de bine pt. voi pt. ca am mare nevoie de acest job imediat. Multumesc din nou!

 • Cred ca in curand o sa sun si eu pentru angajare in videochat Iasi la Preziosa. Cum ziceam , mai intais a vad cu orarul la facultate. Din cate am inteles de la Claudia, programul la Preziosa e flexibil si pot sa-mi aleg tura pe care lucrez si la fel si zilele.

 • Baieti nu angajati? Stiu ca scrie ca e pentru fete doar , dar m-as angaja si eu daca ar fi loc :)) Just kidding

 • A, mi se pare interesant ca v-ati certificat Jasmin. Ca stiam ca lucrati inainte pe alte site-uri. Pe free nu se merita, asta e adevarat. Asa cred si eu si banueisc ca de asta v-ati dus pe Jasmin ca acolo se duc si modelele bune la studiouri.

 • Mi se pare frumos ca nu cereti fetelor sa dea probe practice. A trata persoanele frumos la interviu e ceva ce apreciez. Sper ca si alte studiouri de videochat din Iasi fac lucrurile la fel ca voi.

Copyright 2014-2020 Preziosa Studio