Ai comision de până la 80%

Bani din Videochat

Preziosa te ajută să faci foarte mulți bani. Lucrăm cu foarte multă energie ca să câștigi așa cum ai visat. Să îți permiți orice. Pentru asta, e nevoie să colaborăm îndeaproape. Mai întâi, tu trebuie să îți dorești să ajungi sus. Până acum, ai fost obișnuită să trăiești ca orice altă fată din Iași. La Preziosa însă, e necesar să-ți schimbi mentalitatea. Să uiți de limitele impuse de alții.

Ești aici ca să câștigi din videochat în Iași sume cu adevărat mari. Foarte mulți bani înseamnă să faci mii de dolari în fiecare lună. Avem modele de videochat care câștigă peste 10.000 de dolari pe lună în mod constant. Ai șansa și tu să câștigi atât. Preziosa îți oferă și consultanță cum să-i investești mai bine:

 • Îți cumperi un apartament în Iași. Din banii câștigați de tine la Preziosa, e foarte simplu să dai un avans pentru un apartament. În loc să plătești chirie, mai bine ai o rată pe care o poți susține fără probleme. Stai în propria ta casă și te bucuri de realizarea asta. Pe lângă rată, îți rămân oricum bani să ai și o viață confortabilă.
 • Investești banii din videochat într-un nou apartament. Când devii un model de videochat experimentat, câștigi și mai mulți bani. Așa îți permiți să te gândești și la viitor. Multe modele de videochat Iași de la Preziosa investesc în alte apartamente în Iași. Și tu poți să faci asta, ca să încasezi chirie de pe urma lor. În felul ăsta îți asiguri venituri constante și pentru anii care vin.
 • Îți cumperi o mașină frumoasă. Poate ești la prima mașină sau ai nevoie de una nouă. Multe modele de videochat de la Preziosa își fac cadou un Audi, un Mini sau un BMW. Chiar dacă au ceva kilometri, tot e o realizare extraordinară. Oricum, le țin 2-3 ani și le schimbă din nou. Pentru că apar mașini noi și poți să alegi ce model îți place.
 • Mergi în excursii frumoase. Acum chiar ai posibilitatea să călătorești. Oriunde în Europa și chiar mai departe. Avem multe modele de videochat la Preziosa care vizitează des Barcelona, Roma sau Londra. Și au ajuns în Dubai sau pe plajele exotice ale Asiei. Vrei și tu: E perfect posibil când faci atâția bani la Preziosa!
 • Ajuți persoanele apropiate. Cu toții avem oameni de care ne e drag. Fie că sunt din familie sau prieteni buni. Ca model de videochat la Preziosa, ai șansa să susții pe cine vrei. Mici ajutoare financiare pot conta mult pentru cineva. Iar oamenii pe care îi susții îți vor mulțumi cu siguranță.

9 Comentarii


 • Pana la 80% comision? M-am uita si la alte studiouri de videochat din Iasi si au doar cateva chestia asta. Chiar aveti modele care castiga procentul asta sau e pus doar asa , ca ai putea adica daca ai fi super tare?

  Bună, Ginna.23! Da, avem colege care au 80% comision. 🙂 Cu multă amibiție, poți ajunge și tu să primești acești bani.

 • Cu ce site-uri lucrati? Puteti spune sau e secret? Am fost la 2 studiouri din Iasi dar am pelcat repede ca acolo mi se spunea sa intru pe MFC si n-am chef sa lucrez pe site de tipul ala.

 • Din cate inteleg din partea asta cu Banii tai e mai avantajos sa lucrez la inceput pe un salariu fix si abia pe urma sa lucrez cu comision, nu? Ca n-am nici o experienta in videochat si la inceput n-as sti mare lucru. Sau poate ca trainingul m-ar ajuta sa castig din prima bine si sa merg din prima pe comision. Sunt cam nehotarata recunosc. Voi ce-mi recomandati daca nu va suparati?

  Bună, Rodi! 💋 La Preziosa avem cea mai bună echipă de training din videochatul din Iași. 👠 Colegele naostre au făcut training și la Lucky Studio și la Heylux. Deci te pot ajuta să câștigi bani repede. Noi îți recomandăm să lucrezi prin comision, cu toți banii la zi. 💜 Dar poți alege oricând și varianta cu salariu fix. Noi te sprijinim cu drag orice ai prefera. Ms!

 • Eu am mare nevoie de bani chiar acum. Ma rog am o stuatie mai complicata cu niste datorii. Bonusul acela de inceput ar fi tare bune pt mine. ca pana ajung eu sa castig bani mai multi duraza cateva saptamani macar.

  Bună, I_oana! Sigur te va ajuta bonusul de angajare, dar dacă vei asculta sfaturile colegelor noastre, care fac training domnișoarelor modele, vei începe să câștigi mai multi bani. 😙

 • Moamaaa, bani, bani, bani !!! :)) Mi piace cosi!

  💜💲💲💲💲💜

 • Am intrat acum pe site aici ca mi-a explicat o prietena cum e cu banii si n-am inteles nimic. Dar m-am prins cum e cu banii la zi si treaba cu bonusurile saptamanale. Eu nu intelegeam ca asta e de fapt acelasi lucru cu comisionul, adica de aici vine. O sa va dau un telefon zilele astea pentru ceva detalii si cu bonusul de angajare, ca poate cine stie…..

  Bună, Denissa! 💋 Cu banii la zi înseamnă să îi primești la finalul fiecărei ture de 8 ore lucrate. 🙂 Cât despre bonusul de angajare, primești 4.800 lei astfel: 200 lei, după a 5-a tură de 8 ore lucrată la noi, plus restul de 600 lei, la finalul primei luni lucrate la noi. Dacă lucrezi 48 de ore online, pe săptămână, după 2 luni de zile, primești 4000 lei bonus. 📞 0740.234.235.

 • Mi-am facut un calcul cu banii pe o luna si da frumos. Adica o suma frumușica daca aș sta la program complet. Am mai lucrat la 2 studiouri de videochat din Iasi care erau mici și acolo nu se merita parerea mea dar m-am invatat minte.

  Bună, Gia! 😊 La Preziosa, îți garantăm seriozitate, în ceea ce privește banii tăi. Iar dacă ești o fată ambițioasă, sigur vei câștiga bani, pe măsură. 💲

 • Am intrat pe toate paginile din site.ul asta dar cel mai mult imi place la bani, normal :)) Sincer, imi place ce vad si o sa mai vad , poate ma hotarasc pana la urma sa vin la voi sa vad care-.i treaba. Oricum, daca ma hotarasc sigur vin la Preziosa ca.mi place tocmai ca.i mai mic studioul. si mai discret parca , nu asa stident ca alte studiouri de videochat din iasi.

 • Este un program impus? Sau pot sa imi fac programul singura ?Am mai lucrat la diferite studiouri, si nu spun ca nu mi-a placut , chiar mia placut , dar nu puteam continua din cauza programului, am un copil, si e un pic mai complicata situatia!

  Buna, Andreea! 💋 Te asteptam la noi la un interviu si vom stabili si programul impreuna 😃 Sunt sigura ca iti va placea foarte mult la noi!

Pentru angajare videochat in Bucuresti recomandam studioul Manequeen.