Meniu

16 Comments to “ Banii tăi”

 1. Andreea says :Răspunde

  Este un program impus? Sau pot sa imi fac programul singura ?Am mai lucrat la diferite studiouri, si nu spun ca nu mi-a placut , chiar mia placut , dar nu puteam continua din cauza programului, am un copil, si e un pic mai complicata situatia!

  1. Preziosa says :Răspunde

   Buna, Andreea!

   Te asteptam la noi la un interviu si vom stabili si programul impreuna ☺️

   Multumesc!

 2. Danutza says :Răspunde

  Am intrat pe toate paginile din site.ul asta dar cel mai mult imi place la bani, normal :)) Sincer, imi place ce vad si o sa mai vad , poate ma hotarasc pana la urma sa vin la voi sa vad care-.i treaba. Oricum, daca ma hotarasc sigur vin la Preziosa ca.mi place tocmai ca.i mai mic studioul. si mai discret parca , nu asa stident ca alte studiouri de videochat din iasi.

 3. Gia says :Răspunde

  Mi-am facut un calcul cu banii pe o luna si da frumos. Adica o suma frumușica daca aș sta la program complet. Am mai lucrat la 2 studiouri de videochat din Iasi care erau mici și acolo nu se merita parerea mea dar m-am invatat minte.

  1. Preziosa says :Răspunde

   Bună, Gia! 😊 La Preziosa, îți garantăm seriozitate, în ceea ce privește banii tăi. Iar dacă ești o fată ambițioasă, sigur vei câștiga bani, pe măsură. 💲

 4. Denissa says :Răspunde

  Am intrat acum pe site aici ca mi-a explicat o prietena cum e cu banii si n-am inteles nimic. Dar m-am prins cum e cu banii la zi si treaba cu bonusurile saptamanale. Eu nu intelegeam ca asta e de fapt acelasi lucru cu comisionul, adica de aici vine. O sa va dau un telefon zilele astea pentru ceva detalii si cu bonusul de angajare, ca poate cine stie…..

  1. Preziosa says :Răspunde

   Bună, Denissa! Cu banii la zi înseamnă să îi primești la finalul fiecărei ture de 8 ore lucrate. 🙂 Cât despre bonusul de angajare, primești 600 lei astfel: 200 lei, după a 5-a tură de 8 ore lucrată la noi, plus restul de 400 lei, la finalul primei luni lucrate la noi.

   📞 0740.234.235.

 5. Carla98 says :Răspunde

  Moamaaa, bani, bani, bani !!! :)) Mi piace cosi!

  1. Preziosa says :Răspunde

   💜💲💲💲💲💜

 6. I_oana says :Răspunde

  Eu am mare nevoie de bani chiar acum. Ma rog am o stuatie mai complicata cu niste datorii. Bonusul acela de inceput ar fi tare bune pt mine. ca pana ajung eu sa castig bani mai multi duraza cateva saptamani macar.

  1. Preziosa says :Răspunde

   Bună, I_oana! Sigur te va ajuta bonusul de angajare, dar dacă vei asculta sfaturile colegelor noastre, care fac training domnișoarelor modele, vei începe să câștigi mai multi bani. 😙

 7. Rodi says :Răspunde

  Din cate inteleg din partea asta cu Banii tai e mai avantajos sa lucrez la inceput pe un salariu fix si abia pe urma sa lucrez cu comision, nu? Ca n-am nici o experienta in videochat si la inceput n-as sti mare lucru. Sau poate ca trainingul m-ar ajuta sa castig din prima bine si sa merg din prima pe comision. Sunt cam nehotarata recunosc. Voi ce-mi recomandati daca nu va suparati?

  1. Preziosa says :Răspunde

   Bună, Rodi! La Preziosa avem cea mai bună echipă de training din videochatul din Iași. Colegele naostre au făcut training și la Lucky Studio și la Heylux. Deci te pot ajuta să câștigi bani repede. Noi îți recomandăm să lucrezi prin comision, cu toți banii la zi. Dar poți alege oricând și varianta cu salariu fix. Noi te sprijinim cu drag orice ai prefera. Ms!

 8. Cosmi says :Răspunde

  Cu ce site-uri lucrati? Puteti spune sau e secret? Am fost la 2 studiouri din Iasi dar am pelcat repede ca acolo mi se spunea sa intru pe MFC si n-am chef sa lucrez pe site de tipul ala.

 9. Ginna.23 says :Răspunde

  Pana la 80% comision? M-am uita si la alte studiouri de videochat din Iasi si au doar cateva chestia asta. Chiar aveti modele care castiga procentul asta sau e pus doar asa , ca ai putea adica daca ai fi super tare?

  1. Preziosa says :Răspunde

   Bună, Ginna.23! Da, avem colege care au 80% comision. 🙂 Cu multă amibiție, poți ajunge și tu să primești acești bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP