Model de Videochat sau #influencer

11 Sep 2019

Ca in orice alt domeniu, in videochat se recunosc o serie de schimbariasupra perceptiei jobului de model. Daca in trecut se observa o directionare clara in latura erotica a domeniul, in prezent caracteristicile acestui jobsunt reprezentate mai degraba de latura digitala.

Practic, in momentul de fatamodelele de top sunt directionate catre nisa de lifestyle, incadrandu-se astfelin zona de digital influencer sau Social Media influencer.

Prin urmare, nu mai vorbim de un job, ci de un statut, si de asemenea,nu vom avea doar un profil, ci un brand.

model-de-videochat-sau-influencer-1-1

O directie foarte indrazneata inacest sens a fost data de partenerii nostri Jasmin, care au integrat in cadrulinterfetei site-ului optiunea de story,asemeni functiei cu acelasi nume de pe Instagram sau Facebook. Initiativa estecel putin laudabila, intrucat in ultimii ani s-a observat amploarea fantasticacu care retelele de socializare au acaparat viata personala a tuturor, prinurmare tranzitia facuta de site-urile partenere fiind una naturala.

Ce presupun aceste schimbari pentru jobul de model de videochat in Iasi? In primul rand,o expunere mai mare, ceea ce inseamna posibilitatea rapida si mai eficienta dea-si construi un brand propriu. Acest lucru, ca si in cazul influencerilorprezenti pe Instagram, poate duce la diferite colaborari, care pot aduce larandul lor un boost de vizitatori, alaturi de anumite contracte care se potdovedi foarte profitabile.

model-de-videochat-sau-influencer-2-1

In acest sens, modelele de top de la Preziosa deja au imbratisatschimbarile, facand tranzitia continutului catre o zona mai apropiata delifestyle-ului lor, imbinand sedintele foto profesionale cu instantanee facutecu telefonul, lucru apreciat si foarte laudat de catre membrii fideli.

Desi in faza incipienta, putemanticipa o serie de modificari care sa aduca modelele mai aproape de zona deinfluencer, urmarind un tipar comportamental similar persoanelor cu expuneremajora pe Instagram sau alte retele de socializare.