Sun-o acum pe Claudia la tel: 0740.234.235 pentru a stabili o întâlnire la sediul nostru sau trimite un email la: claudia@preziosa.ro

Sediul nostru este la 5 minute de mers pe jos față de Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași.

Ca un semn de respect pentru tine, îți oferim 4.800 lei pentru că te angajezi la noi.
Din această sumă, îți oferim 200 lei după a 5-a tură de lucru şi încă 600 lei la finalul primei luni petrecute la noi.

Iar dacă dorești să lucrezi program normal (8 ore online / zi, timp de 5 zile / săptămână), după 2 luni de zile, primești un bonus suplimentar de 4.000 lei.

De asemenea, te premiem cu 4.000 lei de fiecare dată când îți convingi o prietenă să se angajeze la noi ca model de videochat.

Primești acești bani imediat după ce prietena ta împlinește în studio 3 luni de zile.
E de ajuns să fii drăguță pentru a fi și tu un model de succes.

Te primim și pe tine cu braţele deschise!

5 Comentarii

 • Preziosa
  Buna, Donna! Nu ai găsit pentru că ținem mult la discreție. Ca să ajungi la noi, ne dai un telefon, ne spui de unde sa te luăm și venim noi oriunde în Iași, cu taxiul, să te conducem la Preziosa. 💜
 • Donna
  Cum se ajunge la dvs? M-am uitat pe site si nu scrie nicaieri. Nu e nici pe Google Maps ca m-as fi descurcat si singura.
 • MihA
  Mi-a spus o colega de facultate ca aveti sediul pe undeva pe langa Universitate inspre pacurari. Daca as veni ca model asta m-ar interesa mult ca vreau sa ma tin de facultate si sa pot ajunge si la ore.
  Preziosa
  Bună, MihA! Da, sediul nostru e aproape de universitate. 💜 Este aprox la 5 minute. 📞 0740.234.235
 • Gina
  Multumesc pentru tot ajutorul de la interviu ca mi-ati explicat pe intelesul meu. Nu stiti ce emotii am avut si imi tot faceam ganduri ca o sa fie mai complicat. Thx a lot! Ne vedem cand am stabilit. Tin legatura cu doamna Alina. Multumesc din nou!
  Preziosa
  Bună, Gina! Mulțumim și noi că ai venit! See you! 😘😘😘
 • Finuta
  Pot sa vin cu o prietena la interviu? M-as simti mai bine asa ca n-am mai fost niciodata la un studio de videochat, desi am citit pe aici ca la Preziosa sunt numai femei si e sigur. Sper ca e ok pentru voi. Multumesc frumos!
  Preziosa
  Buna, Finuta! Da, poți veni cu o prietenă. Trebuie doar să aveți amandouă 18 ani și să dovediți cu buletinul asta. Vă așteptăm cu drag la Preziosa! Mulțumesc! 😙😊