Lucky Group Artboard 2
Contact2019-04-01T08:50:55+00:00

Ca să câștigi și tu mulți bani la cel mai discret studio de videochat din Iași, sun-o pe colega noastră Claudia la tel: 0740.234.235

Pentru a lucra în videochat de acasă, te rugăm să o suni pe Roxana la tel: 0748.141.142

 • Te angajăm pe loc, chiar daca acesta ar fi primul tău job și chiar dacă ai zero experiență în videochat.

  E de ajuns să fii drăguță pentru a fi și tu un model de succes.

 • Îți oferim 2.000 lei pentru că te angajezi la noi ca un semn de respect pt tine. Din această sumă, îți oferim 200 lei după a 5-a tură de lucru și încă 400 lei la finalul primei luni petrecută la noi.

 • Primești și câte 200 lei cadou de fiecare dată când e ziua ta de naștere.

 • Pe lângă toți banii pe care îi câștigi zilnic, primești în plus un bonus de 4.000 lei când convingi o prietenă să se angajeze la noi. Primești bonusul de recomandare in valoare de 4.000 lei imediat după ce prietena ta a împlinit 3 luni la noi in studio. 🙂

 • Noi îți plătim taxiul pentru prima vizită la Preziosa!

 • Sediul nostru e la 5 minute de Universitatea ”Alexandru I. Cuza”, din Iași

Te putem angaja în videochat la Preziosa în cel mai scurt timp. Noi ne ocupăm de toate detaliile, astfel încât tu să poți începe să câștigi bani cât mai repede. Important este însă să ai 18 ani împliniți iar, dacă vii la studio însoțită de prieten, trebuie să-l rogi să te aștepte afară, pentru că Preziosa e un studio exclusiv feminin.

8 Comments

 1. Finuta - Reply

  Pot sa vin cu o prietena la interviu? M-as simti mai bine asa ca n-am mai fost niciodata la un studio de videochat, desi am citit pe aici ca la Preziosa sunt numai femei si e sigur. Sper ca e ok pentru voi. Multumesc frumos!

  • Preziosa - Reply

   Buna, Finuta! Da, poți veni cu o prietenă. Trebuie doar să aveți amandouă 18 ani și să dovediți cu buletinul asta. Vă așteptăm cu drag la Preziosa! Mulțumesc! 😙😊

 2. Gina - Reply

  Multumesc pentru tot ajutorul de la interviu ca mi-ati explicat pe intelesul meu. Nu stiti ce emotii am avut si imi tot faceam ganduri ca o sa fie mai complicat. Thx a lot! Ne vedem cand am stabilit. Tin legatura cu doamna Alina. Multumesc din nou!

  • admin - Reply

   Bună, Gina! Mulțumim și noi că ai venit! See you! 😘😘😘

 3. MihA - Reply

  Mi-a spus o colega de facultate ca aveti sediul pe undeva pe langa Universitate inspre pacurari. Daca as veni ca model asta m-ar interesa mult ca vreau sa ma tin de facultate si sa pot ajunge si la ore.

  • Preziosa - Reply

   Bună, MihA! Da, sediul nostru e aproape de universitate. Este aprox la 5 minute.

   📞 0740.234.235

 4. Donna - Reply

  Cum se ajunge la dvs? M-am uitat pe site si nu scrie nicaieri. Nu e nici pe Google Maps ca m-as fi descurcat si singura.

  • Preziosa - Reply

   Buna, Donna! Nu ai găsit pentru că ținem mult la discreție. Ca să ajungi la noi, ne dai un telefon, ne spui de unde sa te luăm și venim noi oriunde în Iași, cu un BMW, să te conducem la Preziosa. 💜

Publică un comentariu