Foto Cazare Preziosa

Preziosa îți pune la dispoziție cele mai simpatice camere din videochat în Iași. Împreună cu o echipă profesionistă de design interior, am ales un stil cald, relaxant pentru amenajări. Dacă ești un model serios, ambițios, ai libertatea de a alege orice cameră îți place mai mult. Chiar îți facem schimbări după gustul tău. Sun-o chiar acum pe Claudia și spune în ce cameră de la Preziosa îți place să faci bani din videochat în Iași!

5 Comentarii


 • Daca vin sa fac videochat non-adult in Iasi la Preziosa mai e valabila cazarea gratuita? Sau e valabila doar pentru angajarea ca model de videochat adult?

  Iti intelegem si noi decizia. Avem multe fete la Preziosa care au inceput cu videochat non-adult in Iasi si pe urma au schimbat pe adult. Momentul il alegi tu cand te simti confortabila. Probabil ca stii situ ca pe videochatul adult se castiga mai multi bani de obicei. Hai sa incepem colaborarea asa si pe urma mai vezi :)

  Multumesc pentru intelegere.

 • Trebuie sa-mi aduc si lucruri de mobilat si aparate sau aveti acolo?

  Vila Preziosa e dotata cu tot ce ai nevoie. E complet mobilata si are si frigider, aragaz tot ce-ti trebuie. Lasa grijile de tipul asta in seama noastra. Asta e si ideea sa vii sa faci videochat in Iasi la Preziosa- ca uiti de orice probleme si te concentrezi pe facut bani.

 • Pot sa vin si cu prietenul meu la cazare? El e de acord cu videochatul in iasi si ma sustine, deci n-ar fi probleme.

  Ne pare rau, Gina! La Preziosa lucreaza doar femei, iar la vila Preziosa cazam gratis doar fete, nu intra barbati acolo. Asa oferim intimitate tuturor modelelelor care vin sa lucreze in videochat in Iasi. Te cazam oricand pe tine cu drag. Sper ca intelegi motivele noastre :)

 • Caut variante sa stau cu chirie in Iasi si e cam 250-300 euro pe luna . macar 2 luni gratis clar ca ar ajuta doar ca banuiesc ca acolo nu stau singura la voi la vila Preziosa.

  Daca iti faci probleme pentru siguranta, sa stii ca stai numai cu fete care au venit sa lucreze in videochat in Iasi la Preziosa. Nu avem alte persoane acolo. Deci esti in deplina siguranta. Iti garantam 100% asta.

 • Am stat eu la cazare 3 luni si ceva la Preziosa. M-am mutat in Romania in 2018 si am stat cu chirie in alt loc dar nu mai aveam bani si pe urma m-am angajat in videochat in Iasi la Preziosa tocmai ca era cazarea asta gratis. Pe urma am reusit sa strang bani ca eram model si m-am mutat iar ca sa fiu cu prietenul meu. Deci e foarte ok cazarea si pe mine m-a ajutat pot sa spun.