Galerie Foto Videochat

Preziosa îți pune la dispoziție cele mai simpatice camere din videochat în Iași. Împreună cu o echipă profesionistă de design interior, am ales un stil cald, relaxant pentru amenajări. Dacă ești un model serios, ambițios, ai libertatea de a alege orice cameră îți place mai mult. Chiar îți facem schimbări după gustul tău. Sun-o chiar acum pe Claudia și spune în ce cameră de la Preziosa îți place să faci bani din videochat în Iași!

11 Comentarii

 • Videochat non-adult la Preziosa se poate?
  Ma intereseaza videochatul non-adult in Iasi. Preziosa accepta?
 • Claudia Videochat Iasi Preziosa
  Buna ziua! Desigur, la Preziosa te angajam in videochat non-adult daca ai peste 18 ani si stii engleza sau franceza. Lucram pe ambele tipuri de videochat: si videochat non-adult si videochat adult. Tu alegi ce ti se potriveste mai bine.
 • Alina
  Frumoase pozele . Camera aia cu bleu e simpatica tare. Imi place ca are culori mai pastelate, mai calde. Parerea mea ca arata cel mai feminin.
 • Lenus
  Buna ziua. Va scriu poate aveti nevoie de inca un fotograf profesionist la Preziosa. Sunt pasionata de fotografie si chiar am avut un studio foto la un moment dat. Am si camerele mele, lumini, tot ce-mi trebuie. Ma intereseaza un contract full-time. Daca sunteti si dvs interesate va rog sa ma contactati. Multumesc frumos
  Claudia Videochat Iasi Preziosa
  Buna ziua, Lenus! Docamdata Departamentul Foto/Video Preziosa este complet. Avem colege care fac poze si filme foarte frumoase pentru modelele noastre de videochat si suntem multumite. Dar, daca vom avea nevoie de o colega in plus, te tinem minte. Multumim si noi!
 • Damian Cristina
  Felicitari pentru studio! Sunt specialista in make-up. Va pot oferi make-up la cerere pentru modelele dvs. Putem nogocia pretul pe machiaj daca doriti. SUnte flexibila.
  Claudia Videochat Iasi Preziosa
  Va multumim si noi, doamna Damian pentru interes. La fel, si pe Departamentul Make-up la Preziosa avem o echipa completa, de 8 colege. Ele ofera machiaj profesionist modelelor si suntem ok asa deocamdata. Daca ne extindem echipa si mai mult, va contactam cu siguranta. O zi buna!
 • Roxi
  Din cate camere de videochat am vazut in Iasi astea de la Preziosa sunt printre cele mai simpatice. Parerea mea ca sunt mai cu gust ca toate studiourile incearca acum sa puna scrisuri pe pereti si ma enerveaza mult asta. Parerea ca e mai bine mai simplu in spate ca sa ma vada membrul ca model nu sa-i fuga ochii pe pereti aiurea.
  Olla
  Asta mi-a atras si mie atentia la camere. Am fost si in Bucuresti, am lucrat si in videochat in Iasi si toata lumea parca e maniaca cu scrisurile alea cu vai iubire si nu stiu ce. Mi se pare penibil. Ce acasa iti scrii pe pereti love si altele din astea?
 • XOXO
  Am fost eu la un studio cand m-am apucat de videochat in Iasi acum vreo 5 ani prin Pacurari si avea ursuleti pe perete si un fel de birouas ca de scoala, adica sa-mi fac temele sau nu stiu ce :)) Vaaaai ce rusine imi era...ca studioul avea 3 camere si trebuia sa stau acolo la camera cu ursulet. S-au schimbat destul de multe intre timp....
 • Petronela_99
  Am auzit lucruri bune despre Preziosa. E mai putin cunoscut in videochat in Iasi ca Heylux sau Lucky Studii, dar imi place ce vad aici.
  Claudia Videochat Iasi Preziosa
  Multumim frumos pentru aprecieri!
 • Hari
  Cate camere aveti la Preziosa? Puteti spune sau nu? As fi curioasa. De cat timp sunteti in videochat in Iasi?
 • Misha
  Pe mine ma intereseaza daca lucrati la Preziosa si in videochat non-adult. La cemere e cu preferinte? Adica un model ca mine, care ar vrea sa lucreze in videochat non-adult are acelasi drept la o camera preferata sau fetele de la videochat adult au prioritate la Preziosa? Pentru mine conetaza asta ca am avut la alt studio de videochat din Iasi o experienta care m-a enervat.
  Claudia Videochat Iasi Preziosa
  Buna ziua , Misha! La Preziosa, modelele de videochat non-adult au exact aceleasi drepturi cu modelele de videochat adult. Infiferent de ce camera iti place, te programezi din timp la ea, vii la timp la program si ai camera. Deci la orice camera de la Preziosa poti lucra.
 • Norica
  Am auzit de Preziosa de pe Ziarul de Iasi....Va trimit aici linkul. https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/preziosa-este-studioul-de-videochat-din-iasi-pentru-mamici--223853.html Chiar e reala asta ca studioul dvs. de videochat accepta si mamici sau e doar reclama? Sunt in aceeasi situatie...adica am 2 copii, o fetita de 2 ani si un baietel de 4 si ii am doar eu in intretinere. Deci intrebarea e daca ce se zice acolo e real.
  Claudia Videochat Iasi Preziosa
  Buna, Norica! Ne bucuram ca esti mamica si suntem sigure ca sunt foarte frumusei copilasii tai. Sigur ca e real ce vezi acolo despre Preziosa in Ziarul de Iasi. Suntem un studio de videochat din Iasi 100% feminin si angajam mereu femei care sunt mamici. Te asteptam si pe tine cu drag la Preziosa!
  Norica
  Inteleg. Multumesc mult pentru raspuns!