În videochat, distracția e o stare de spirit

Ca trainer în videochat cu atâta experiență, lucrez cu zeci de modele în fiecare lună. Ajung  le cunosc foarte bine  persoane și  înțeleg cum e fiecare. Normal, câștigurile lor în bani suntdiferite. Unele fac 1.500 euro pe lună, altele 4.000 euro, câteva chiar maimultDacă ar fi explic cuiva de ce sunt diferențele astea, cred  primul lucru care mi-ar veni în minte e distracția. Impresia mea e  la Preziosa câștiga cel mai bine fetele care vin la job  la o distracțieȘi le văd de cum se dau jos din microbuzul nostru care le aduce de acasăDin 5-6 fetemăcar două sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Și e zilnic așa. Mereu aceleași fete, care au chef de fun de dimineațăsau la ce tură de lucru vin ele, câștiga mai mult. Pur și simplu asta se vede în încasari, e realitate.

Chestia asta mi se pare extraordinară și spune multe despre ce înseamna  fii model de videochat pe bune. Când își dai seama câți bani se pot scoate din jobul asta și cât de relaxantă e toată muncă ta, totul devine extraordinar de simplu. Gândeste-te  ar trebui mereu , în loc  te duci la un serviciu,  mergi la o piscinăȘi ăla ar fi jobul tău stai într-un șezlongsau  dansezi pe marginea bazinului, cum ai tu chef. N-ar fi tare? Exact așa se simt fetele de careți spuneam  vin zâmbitoare la Preziosa. Pentru ele, distracția e o stare de spirit. Ajung la program  șicum ar fi o nouă ocazie  mai râd? un pic și  se simtă bine. Chestii pentru care mai și câstiga enorm.

Așadardacă vrei și tu  faci o mulțime de bani  model de videochat în Iași, cel mai ușor e  te gândesti  jobul asta e o distracție. Vii într-un loc frumos, unde ți se pun la dispoziție transport, make-up și servicii de fotografie gratuite,   fii relaxată și frumoasăți respectată, totul este safe și liniștit  faci bani în cel mai plăcut loc cu putințăDacăintri în starea asta de spirit, atunci ajungi și tu imediat la 4.000 euro câstiguri. Iar dacă simți  te distrezi nu o dată sau de două ori, ci de fiecare dată când intri în rolul de model de videochat, atunci poți câstiga niște sume pe care nici nu ți le poți imagina acum. Merităașa-i?

TOP