Primești comision de 80%

Alege si tu un job de videochat de acasa

La Preziosa poti presta videochat de acasa

Job videochat acasă

Fă și tu bani din videochat de acasă! Preziosa îți propune cea mai avantajoasă colaborare. Ai șansa să lucrezi cum vrei: pe site-uri premium sau free. Noi te ajutăm să-ți faci conturi. Firește, ai oricând posibilitatea să vii să lucrezi în videochat în Iași direct la Preziosa. Fetele care lucrează din studio câștigă întotdeauna mai mult decât de acasă. Dacă însă locuiești mai departe de Iași și poți să faci videochat doar de la tine, e ok și așa. Facem maximum ca tu să câștigi cât mai mulți bani din apartamentul în care stai.

Ca să poți fi model de videochat de acasă, e nevoie să-ți achiziționezi câteva echipamente. Noi îți facem recomandările tehnice ca să vezi cum poți face asta potrivit bugetului tău. Cu cât sunt mai bune calculatorul, luminile, viteza netului și toate celelalte, cu atât e mai bine. Pe lângă comisionul de 80%, Preziosa îți oferă multe alte beneficii. Suntem mereu aproape de tine să te învățăm, să te susținem, să te ajutăm. În felul ăsta, reușești să câștigi cât mai mulți bani.

Beneficii ale videochatului de acasă prin Preziosa:

 • Te ajutăm să-ți faci conturi pe site-urile cele mai potrivite pentru tine
 • Îți facem plăți corecte și la timp
 • Lucrezi 100% legal
 • Te susținem prin training constant online
 • Îți oferim și training la sediul Preziosa
 • Pe parcursul trainingului în Iași, îți oferim cazare gratuită

Chiar dacă ești la început în videochatul de acasă, te învățăm noi totul. Îți explicăm cu funcționează site-urile, cum să discuți cu membrii, cum să-ți amenajezi camera acasă. Cel mai important e să știi că ne poți contacta oricând, cu orice ai nevoie. Preziosa te ajută prin cea mai mare echipă de trainere din videochat în Iași. Știm cum se fac banii pe site-uri și îți explicăm și ție cum să ai succes.

Dacă ai cum să ajungi în Iași, îți facem seturi de poze și filme profesioniste. Evident, gratis. Make-up pentru aceste shooting-uri e și el gratis. În plus, ai ocazia să cunoști echipa Preziosa, să stai de vorbă direct cu trainerele și modelele noastre de mare succes. Oricând te hotărăști să vii să lucrezi direct la Preziosa, noi te așteptăm cu drag. În studio, condițiile tehnice sunt net superioare, pozele, filmele, machiajul constante, organizarea și trainingul direct te ajută enorm la încasări.

Noi suntem deschise să colaborăm cu tine chiar din momentul ăsta! Sun-o acum pe colega noastră Claudia, care e responsabilă de angajările în videochat de acasă la Preziosa! Numărul ei e: 0748.141.142. Suntem convinse că și tu vei face mulți bani! Te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Alege tu ce echipamente îți cumperi!

Poți să-ți alegi echipamente mai ieftine, cu o calitate medie: Laptop Lenovo ori PC HP Prodesk, Cameră Logitech
sau echipamente scumpe, dar care să-ți ofere o calitate ridicată: Laptop HP ori PC HP, Cameră Logitech

7 Comentarii


 • Mai am putin si fac banii de calculator bun . M-am interesat si luminile si umbrelele sunt mult mai ieftine. Calculatorul e mai greu de luat dar am strans bani si o sa-l iau de la Emag. Poate mai prind si o reducere pana luna viitoare. Pe urma va sun asa cum mai vorbit pentru videochat de acasa cu Preziosa. Ne auzim! Pa-pa fetele!

 • As vrea sa vin sa lcurez in videochat in Iasi la Preziosa la studio ca ma uit demult la voi pe site. Deocamdata nu pot insa ca trebuie sa stau cu fata mica inca vreun an-doi pana mai creste. Pana atunci sper sa pot aranja sa lucrez in videochat de acasa cu Preziosa si sa am ceva experienta pana vin direct la studio la voi.

 • Dupa parerea mea este cea mai buna varianta sa lucrezi de acasa, daca detii pc performant si camera web.

  Bunaa! Este o varianta foarte avantajoasa si colaborarea cu noi de acasa. Iti dăm comisioane între 80%, plata la zi de luni pana vineri, suport online și ședințe de training la sediul nostru! Pentru mai multe detalii poti sa o contactezi pe colega noastra Roxana la numarul de telefon 0748 141 142.

 • Este jobul perfect pe timpul facultatii, castig suficient cat sa-mi platesc studiile.

 • Daca ai un PC ultra performant,camera web buna,un decor adecvat si cunosti limba engleza poti face videochat si de acasa fara probleme mi se pare mult mai simplu.

  Buna 🙂 Poti alege sa colaborezi cu noi si de acasa, oferim comision de 80%, suport tehnic online si sedinte de training si foto la sediul nostru. O poti contacta pe colega mea Roxana la numarul de telefon 0748141142, pentru a-ti oferi mai multe detalii. O zi frumoasa in continuare iti doresc!

 • Se poate de acasa si videochat non-adult? In studio nu am cum sa vin ca stau in Vaslui si nici sa ma mut ca am motivele mele. Deci la Preziosa lucrati in Iasi cu videochat non-adult de acasa? M-ati ajuta cu training si restul?

  Salut, Iulia! Desigur, avem mai multe modele care lcureaza in colaborare cu Preziosa pe videochat non-adult in Iasi sau din alte orase. Trainerii Preziosa te ajuta online cu tot ce trebuie. Te invităm și la sediul nostru ca să îți oferim un training în videochat non-adult în Iași, mai intensiv. Te va ajuta mult în activitatea ta.

  Înțeleg. Exact asta mă interesează. Pentru training în videochat non-adult pot veni în Iași la Preziosa. Doar că n-am cum să lucrez la studio permanet ca sa zic asa. Poate cand creste fetita mai mare dar deocamdata stau cu ea in Vaslui si lucrez cand pot. Multumesc!

 • Pe ce site-uri lucrati? Avem experienta in videochat in Iasi si ma intereseaza pe ce site-uri stau modelele. Normal, daca vreti sa spuneti.
videochat jasmin