Prima zi la Preziosa e începutul unei noi vieți

De câteva zile, de când s-a deschis Preziosa,  simt de parcă începe o poveste frumoasăSunt trainer în videochat în Iași de aproape 4 ani și am destulă experiență încât  pot spune  știupe de rost jobul asta. Am lucrat pâna acum la Lucky Studio, apoi la Heylux și a fost bestial. Acum, doamnele care administrează aceste douăstudiouri m-au rugat   ocup de cel mai nou proiect al lor, care a devenit realitate: Preziosa.

La început, recunosc  mi-a fost greu  plec de la Heylux, pentru  totul e wow acolo. Apoi am înțeles provocarea:  transfer toate lucrurile bune de la Heylux la Preziosa și  aduc, împreună cu celelalte fete, ceva esențialatmosfera de intimitate. Preziosa a fost gândit de la început special ca un studio mai micuț, pentru fetele care vor  devină modele de videochat în Iași șipreferă  interacționeze cât mai puțin cu alte modele. Eu le înțeleg perfect, pentru  nu toată lumea vrea  cunoască zeci de alte fete la job. Suntpersoane care doresc  își vadă doar de treaba lor, și facă banii și  fie astfel 100% sigure  jobul asta ramâne secretul lor.

Dacă și tu ești mai timidăsau poate  ești doar la început și siguranță e foarte importantă pentru tinete aștept cu drag  lucrăm împreună trainer, te ajut cu toată priceperea mea   învețtot ce trebuie  știi într-un timp cât mai scurt. În felul ăsta, vei face bani repede și vei căpăta încredere în puterile tale. Așa cum îțdai deja seamaconfidențialitatea e regula numărul 1 la mine și la femeile care se ocupă de managementul la Preziosa. Așadar, un job la Preziosa nu e doar începutul la un nou loc de muncă. De fapt, e mult mai mult: e prima zi din nouă și mult mai frumoasă ta viață!

TOP