Primești comision fix, de 80%, din totalul încasărilor de pe toate site-urile.

Îți dăm toți banii la zi

 • Plata se face după ora 15:00, de luni până vineri, inclusiv. Ca să te bucuri repede de toți banii tăi, îți trimitem toți banii în contul tău bancar în lei, la cursul valutar BRD de cumpărare al Euro sau al USD.

 • Primești gratuit, în fiecare lună, câte o ședință de make-up și o ședință foto profesională cu specialistele noastre. Pentru aceste servicii, te rugăm să ne vizitezi în Iași, la sediul Preziosa.

 • Te ajutăm cu suport tehnic online, indiferent de locul din România de unde lucrezi.

 • Îți punem la dispoziție training gratuit cu expertele noastre specializate la marile site-uri de videochat din Europa. Dacă vii pentru training în Iași, îți oferim cazare gratuită într-o vilă timp de 2 luni și transport gratuit de la cazare la studio și invers.

Recomandările Preziosa pentru dotări tehnice

Pentru a te ajuta să vezi cât mai simplu de ce lucruri ai nevoie și să-ți faci repede un calcul cât te-ar costa aceste dotări tehnice, noi îți punem la dispoziție câteva linkuri către magazinele din România unde poți găsi aceste lucruri. Pentru orice informație suplimentară sau nelămurire, te rugăm să o suni pe colega noastră care se ocupă de videochatul de acasă, Roxana la tel. 0748.141.142.

5 Comentarii

 • Li-li
  Mai am putin si fac banii de calculator bun . M-am interesat si luminile si umbrelele sunt mult mai ieftine. Calculatorul e mai greu de luat dar am strans bani si o sa-l iau de la Emag. Poate mai prind si o reducere pana luna viitoare. Pe urma va sun asa cum mai vorbit pentru videochat de acasa cu Preziosa. Ne auzim! Pa-pa fetele!
 • Ella
  As vrea sa vin sa lcurez in videochat in Iasi la Preziosa la studio ca ma uit demult la voi pe site. Deocamdata nu pot insa ca trebuie sa stau cu fata mica inca vreun an-doi pana mai creste. Pana atunci sper sa pot aranja sa lucrez in videochat de acasa cu Preziosa si sa am ceva experienta pana vin direct la studio la voi.
 • Videochatul.ro
  Dupa parerea mea este cea mai buna varianta sa lucrezi de acasa, daca detii pc performant si camera web.
  Preziosa
  Bunaa! Este o varianta foarte avantajoasa si colaborarea cu noi de acasa. Iti dăm comisioane între 80%, plata la zi de luni pana vineri, suport online și ședințe de training la sediul nostru! Pentru mai multe detalii poti sa o contactezi pe colega noastra Roxana la numarul de telefon 0748 141 142.
 • Ionela
  Este jobul perfect pe timpul facultatii, castig suficient cat sa-mi platesc studiile.
 • Olivia
  Daca ai un PC ultra performant,camera web buna,un decor adecvat si cunosti limba engleza poti face videochat si de acasa fara probleme mi se pare mult mai simplu.
  Preziosa
  Buna 🙂 Poti alege sa colaborezi cu noi si de acasa, oferim comision de 80%, suport tehnic online si sedinte de training si foto la sediul nostru. O poti contacta pe colega mea Roxana la numarul de telefon 0748141142, pentru a-ti oferi mai multe detalii. O zi frumoasa in continuare iti doresc!